Bel voor een gratis intake
088 - 374 79 02 info@cbvn.nl

Over ons

Over het Centraal Bureau voor Naamswijzigingen

Het Centraal Bureau voor Naamswijziging (CBvN) is bureau van onafhankelijke advocaten en juristen gespecialiseerd in naamswijzigingen. Onze juristen en advocaten helpen u altijd verder met uw vraag. Wij werken door heel Nederland en zijn niet plaatsgebonden. De klant staat bij ons op nummer 1.

Wij zijn bovendien 7 dagen in de week bereikbaar via onze Intakebalie op 088 – 374 79 02 (lokaal tarief).

Onze geschiedenis

Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan, is in 2016 in samenwerking met een advocatenkantoor Het Centraal Bureau voor Naamswijzigingen opgezet. Met het CBvN wordt invulling gegeven aan de veranderende wensen en eisen van de rechtzoekende, met de individuele juridische situatie als uitgangspunt.

Onze beloften

  •    Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit
  •    Een kosteloze intake en snelle reactie
  •    Zeven dagen per week bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
  •    Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten

Onze ambitie

Onze ambitie is het blijven werken aan optimale service van onze juristen aan alle rechtzoekenden. Daarnaast zullen wij gezamenlijk een aantal slimme en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor de rechtzoekende introduceren. Op deze manier maken we het voor de rechtzoekende nog eenvoudiger om zijn zaak aan ons voor te leggen op een manier zoals het hem het beste uitkomt.

Met onze focus op service, klantentevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten en juristen willen wij de favoriete keuze zijn van een ieder die een oplossing wenst bij een naamswijziging.