Bel voor een gratis intake
088 - 374 79 02 info@cbvn.nl

Kosten van een naamswijziging

Het CBvN helpt u bij een achternaamswijziging

Kosten van een achternaamswijziging

Wilt u uw achternaam wijzigen?  Onze juristen hebben jarenlange ervaring met het wijzigen van achternamen.

Achternaam wijzigen via Dienst Justis

Om uw achternaam te wijzigen, dient een verzoek ingediend te worden bij de overheid. Dienst Justis is het overheidsorgaan dat de wijzigingen in behandeling neemt. De kosten om het in te mogen dienen zijn altijd: € 835,- Deze kosten moet u betalen aan de overheid.

Dat is een behoorlijk bedrag. U wilt er dan ook zeker voor zijn dat de naamswijziging wordt goedgekeurd. Of uw wijziging wordt goedgekeurd, hangt af van de juridische motivatie en of u een geldige reden heeft voor de wijziging. Het CBvN kan u begeleiden bij de wijziging! Bel ons en bespreek vrijblijvend uw verzoek met een van onze juristen: 088 – 374 79 02.

Verzeker de juistheid van uw aanvraag

Indien u uw achternaam wilt wijzigen, vraagt Dienst Justis (de Nederlandse Staat) daar € 835,- voor. Dat is een aanzienlijk bedrag. Daarbij komt dat wanneer u een fout maakt bij het invullen van de papieren, u het geld kwijt bent. U krijgt dat niet terug! Bovendien moet er altijd een juridische toelichting worden gegeven. Is die toelichting niet voldoende, dan wordt de achternaam niet gewijzigd.

Schakel daarom altijd het CBvN in. U kunt eenvoudig een toelichting downloaden Zo voorkomt u dat u het geld betaalt, zonder dat de achternaam wordt geweigerd. Het CBvN is er voor u.

Een jurist stelt voor u de documenten op en onderbouwt de redenen waarom u uw naam wilt wijzigen. Er dient namelijk altijd een zwaarwegend belang aanwezig te zijn om de naam te kunnen wijzigen.

Gratis intake

Wilt u uw achternaam wijzigen?
Bel ons en bespreek vrijblijvend uw verzoek met een van onze juristen: 088 – 374 79 02.

Gratis intakegesprek

Wilt u uw achternaam wijzigen? Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Bel, App of mail uw vraag en wij helpen u verder.

088 – 374 79 02

Wist u dat…

cartoon44

  • U altijd een jurist nodig heeft?
  • Wij u altijd verder helpen
  • Een intake altijd gratis is?
  • Wij al meer dan 1000 mensen hebben geholpen?